HUOM. Kaudelle 2018-2019 valikoimastamme löytyy START,SWIX ja FISCHER sauvat.

Nyt kesällä 2018 meiltä allaolevat Start sauvat mm. rullahiihtoon....

 

 

Meiltä löytyy sauvat kilpahiihtäjästä kuntohiihtäjään: 

LAADUKKAAT START HIIHTOSAUVAT

Kauden 2017 - 2018 mallit:

Start Race , tehdään asiakkaan pituuden mukaan NYT MEGATARJOUS MITAT 140-180cm Liikuntamestan hinta 159e  (sh. 289e) 

Kilpasauvan putki on valmistettu korkealaatuisesta 100% High Modulus (HM) hiilikuidusta. Sauvaputken 17 mm halkaisija yhdessä HM - hiilikuidun kanssa tuo sauvaan kilpahiihdon vaatiman jäykkyyden ja keveyden. Sauvassa on lämmin ja kevyt Master Cork korkkikahva. Fit Race - hihna pitää sauvan tukevasti kontrollissa. Sompa on kovametallipiikillä varustettu pieni ja aerodynaaminen Race-kilpasompa. 

Start winner,  89e (sh. 129e) on laadukas hiihtosauva aktiivisille hiihtäjille ja kilpahiihtäjille. 100% HS-hiilikuidusta valmistettu 17 mm sauvaputki kestää kovaakin käyttöä. Sauvassa on lämmin ja kevyt Master Cork korkkikahva. Fit Race - hihna pitää sauvan tukevasti kontrollissa. Sompa on kovametallipiikilla varustettu Race 8mm - kilpasompa. Kaikki mitat löytyy eli tarvittaessa tehdään free sauvoista oikeanmittaisia.

Saatavissa kaikki mitat...

 

Start Sport, NYT 69e (sh 89e) sauva on tarkoitettu aktiiviselle kuntoilijalle. 60% HS hiilikuidusta valmistettu 17 mm jäykkä sauvaputki kestää kovaakin käyttöä. Sauvassa on Master Cork korkkikahva Fit Race hihnalla varustettuna. Sompa on kovametallipiikkinen Track-kilpasompa.

LOPPU

 

 

Start Race Jr, NYT 49e (sh 69)

LOPPU

 

  

 

SWIX SAUVAT kauden 16 - 17 mallit , poistohintaan LIIKUNTAMESTASTA

 

Carbon CT 3
Uudelleen suunniteltu Carbon CT3 tarjoaa keveämmän hiihtotuntuman ja tehokkaan voimansiirron parantuneen jäykkyytensä ansiosta.

Liikuntamestan hintaan 79e (sh. 99e), POISTOHINTAAN LOPUT 50e, vapaalla mitalla eli tehdään oikeaan mittaan...