Kauden 2017-2018 Liikuntamestan Suksimerkit: Fischer, Salomon ja Karhu. Tutustu suksimalleihin klikkaamalla otsikoita.

FISCHER
On tällä hetkellä selkeästi maailman menestynein maastohiihtosuksi. Sukset valmistetaan Itävallassa. Liikuntamestan Fischer valikoima tulee olemaan erittäin kattava niin mallien kuin pari määrienkin suhteen eli varmasti löytyy kaikentasoisille hiihtäjille sopivat sukset. Fischer on Liikuntamestan päämerkki ja kauppiaalle erittäin tuttu kilpailuajalta, jolloin kauppias itse hiihti Fischer suksilla. Lisäksi olemme testanneet Fischer kauden 2017-2018 suksia viime talven aikana ja olemme suksien laadusta erittäin vakuuttuneita.
SALOMON On kotimaisen Amer OY:n omistuksessa oleva suksimerkki. Sukset tehdään Itävallassa. Liikuntamestasta skinisukset aikuisille sekä aktiivi/kuntoilijatason sukset molemmille tyyleille. Liikuntamestalla myös kattava valikoima Salomon monoja, joten suksi-mono-side yhdistelmä Salomonilta vaivattomasti. Salomon tuotteet ovat laadukkaita ja erittäin tyylikkäitä ulkoasultaan.
KARHU On kotimainen suksimerkki. Sukset tehdään Kiteellä ja ovat Harri Kirvesniemen suunnittelemat. Liikuntamestan valikoima kattaa Karhun optigrip sukset ja tilausmahdollisuus kaikkiin malleihin.

 

Toimitusmaksu

  • Matkahuollon kautta n. 20€/lähetys.

Siteet

  • 79€ - 40€ asennettuna uusiin suksiin (turnamic, sns ja nnn-r3 sidejärjestelmät).
  • Salomon/Rottefella junior siteet 40€ - 25€.
  • Salomon automatic siteet 30€.

Huomio

  • Uusiin suksiin aina siteiden kiinnitys ja suksiclipit veloituksetta!