Nyt myös uusi palvelu rullasuksien kokeilumahdollisuus!. Käy lainaamassa rullasukset Liikuntamestasta, kokeile ja jos tykkäät niin tule ostamaan sukset meiltä. Täysin ilmainen lainaus mahdollisuus! Katso tarkemmin palvelut sivulta!

 

 

+nyt Liikuntamestasta, Fischer speedmax skate rullasukset, huom. hinta Liikuntamestassa 429e (sh 529e), sisältää Fischer turnamic rullasuksisiteen (NNN).

Carbon runkorakenne
Kevyt suksi
Suuri kiertojäykkyys

 

 

 

Rullahiihtokausi alkaa, päivitä välineet kuntoon. Marwe rullasukset Hyvinkäältä!

Marwen rullasukset ovat vuodesta toiseen voittaneet kansainvälisiä testejä sekä vertailuja ja ovat maailmanlaajuisesti huippuhiihtäjien ja muiden huippu-urheilijoiden käytössä. Marwen rullasukset ovat tunnettuja maastohiihdonkaltaisista ominaisuuksistaan kuten hiihdettävyys, erinomainen kulutuskestävyys ja hyvän märkäpidon omaavista rullasuksen rullistaan. Näitten lisäksi mallistossamme on suksia joissa on joustava komposiittirunko. Tämän runkoratkaisun sukset omalta osaltaan merkittävästi vaimentavat tärinää, melua ja rasitusta joka kohdistuu kehon tukielimistöön.

HUOM. Kauppiaalla Marwe rullasuksista kokemusta yli 35 vuoden ajalta. Loistavaa hiihdettävyyttä ja laadukkaita tuotteita ja valmistetaanhan nämä laadukkaasti Hyvinkäällä!

Hyvinkääläiset tuotteet laitetaan nyt "isosti" myyntiin Liikuntamestasta eli hinnat kohdillaan! Kaikki Marwe rullasukset kauttamme! 

Nyt kampanja Liikuntamestassa Marwe rullasuksien oston yhteydessä rullasuksipussi veloituksetta (arvo 30€).

Liikuntamestan rullasuksi hinnat, sulkeissa Marwen oman verkkokaupan hinnat.

Luistelusukset:

  • Skating 620 XC 389€ (440€)
  • Skating 610 A 289€ (330€)
  • Skating 590 XC 359€ (410€)
  • Skating 590 A  269€ (330€)

Perinteisen tyylin sukset:

  • Classic 700 XC 399€ (450€)
  • Classic 700A  309€ (350€)
  • Classic 800 XC 429€ (485€)

Siteet asennettuna Rottefella Skate/Classic +60€. SNS Pilot Skate +60€, SNS propulse/Profil Classic +60€.

HUOM! Kaikki Marwe mallit siis kauttamme! Matkahuollon kautta toimitettuna +10€/lähetys tai nouto liikkeestämme veloituksetta . Toimitusaika n. 3-5 arkipäivää tilauksesta.